Geschiedenis De Vries Technies Buro

 

De Vries Technies Buro werd gestart op 1 januari 1988 in Oudega, en werd gevestigd op het adres Buorren 3 te Oudega, door Sierd en Anneke de Vries. Oorspronkelijk als "dorpsloodgieter" met 1 vaste werknemer in dienst.

Op 1 december 1990 werd het pand in de Buorren ingeruild voor de voormalige lagere school aan it West 12 in dezelfde plaats. In de school werd een ruime woning gemaakt, alsmede een magazijn, werkplaats en een kantoorruimte. De klantenkring breidde zich uit en zo ook het aantal werknemers.

Per 1 januari 2004 werd collega Kornelis Bijlsma mede-vennoot. Door de groei van de organisatie werd de 'school' te klein. Na een paar vergeefse pogingen om in Oudega nieuwbouw te plegen, werd het tijd om de vleugels uit te slaan. In contact gekomen met de Gemeente Smallingerland werd een perceel bouwterrein voor wonen/werken aangeboden aan de Pyriet 27/28 te Drachten.

Op 1 december 2006 kon De Vries Technies Buro haar intrek nemen in een gloednieuw pand, gelegen aan de A7 en N31. Ruim 8 jaar geleden is het bedrijf volledig overgenomen door Kornelis, samen met zijn echtgenoot, die eveneens in het bedrijf werkzaam is.

Vanuit Drachten wordt er op dit moment met een groep van 11 allround installateurs gewerkt. Als totaalinstallateur streven alle medewerkers ernaar een hoogwaardig product te leveren, afgestemd op de eisen en de wensen van de opdrachtgever. De afgelopen 29 jaar heeft De Vries Technies Buro laten zien dat zij, vanuit het oogpunt van duurzaamheid, vakkundig, professioneel en vakkundig te werk zijn gegaan. 

Diensten
Riolering en Hemelwaterafvoeren
Dak- en Zinkwerk
Water- en Gasleidingen
Elektrische installaties
Sanitaire installaties
Ventilatie- installaties
Verwarmingsinstallaties
Airconditioning en Koeling
Duurzame energietechnieken
Gerealiseerde projecten
Woning aan de amethist, Drachten
Sterk bedrijf, Gorredijk
Herenmode v/d Zee, Drachten
Damesmode v/d Zee, Drachten
Klunder, Drachten
Sijperda verhuur, Drachten
Bouwbedrijf Siderius, Earnewald
Sterk huis, Tjalleberd
Dierenziekenhuis de Toren, Drachten