Installateur Leeuwarden

De Vries Technies Buro is een totaal installateur op het gebied van riolering en hemelwaterafvoeren, dak- en zinkwerk, water- en gasleidingen, elektrische installaties, sanitaire installaties, ventilatie installaties, airconditioning en koeling. Met al ruim 25 jaar kennis en ervaring in dit vakgebied, leveren wij als installateur, onder andere, in Leeuwarden en omgeving ook voor u het juiste werk.

Als installateur komen wij van oorsprong uit Oudega en zijn sinds 2007 gevestigd te Drachten. Wij voeren onze werkzaamheden voor u uit, in Leeuwarden en omgeving.

De Vries Technies Buro richt zich op alle aspecten van het installatiewerk en streeft er naar dat al haar werknemers zo veel mogelijk 'allround' zijn, zodat zij voor elk aspect aanspreekbaar zijn voor de klant. Dit wordt zowel door de opdrachtgever, als de werknemer als erg prettig ervaren. Betrouwbaar, vakbekwaam met een professionele werkuitvoering zijn slechts enkele kenmerken van ons als installateur. Door ervaring, deskundigheid en onze vertrouwde snelle service realiseren wij op een kwalitatief hoogwaardige werkwijze, de uitvoering van uw project, onder andere, in Leeuwarden en omgeving.

Duurzame en energie besparende technieken 

Hoewel wij als totaal installateur alle disciplines beheersen, krijgt de laatste jaren het duurzame aspect een steeds grotere betekenis. De Vries Technies Buro stelt zich als installateur daarom ook ten doel om in een zo vroeg mogelijk stadium van de bouw in contact te komen met de opdrachtgever en/of gebruiker om (eventueel samen met architect of bouwbedrijf) te komen tot een installatiepakket wat zo energiezuinig mogelijk is maar ook is uitgevoerd met een groot bedieningsgemak. En hoewel door het verdwijnen van subsidies op energiebesparende installaties vaak gefrustreerd, is onze grootste missie om onze installaties zo "duurzaam" mogelijk voor u uit te kunnen voeren, onder andere, in Leeuwarden en omgeving.

Contact 

Voor vragen of meer informatie omtrent ons werk als installateur in Leeuwarden en omgeving, kunt u contact met ons opnemen op 0512-371526 of via ons contactformulier.

 

Installateur Leeuwarden

Diensten
Riolering en Hemelwaterafvoeren
Dak- en Zinkwerk
Water- en Gasleidingen
Elektrische installaties
Sanitaire installaties
Ventilatie- installaties
Verwarmingsinstallaties
Airconditioning en Koeling
Duurzame energietechnieken
Gerealiseerde projecten
Woning aan de amethist, Drachten
Sterk bedrijf, Gorredijk
Herenmode v/d Zee, Drachten
Damesmode v/d Zee, Drachten
Klunder, Drachten
Sijperda verhuur, Drachten
Bouwbedrijf Siderius, Earnewald
Sterk huis, Tjalleberd
Dierenziekenhuis de Toren, Drachten