Nieuws
Installatiebedrijf De Vries Technies Buro is per direct op zoek naar een:   Allround Installatiemonteur W en/of E   Wie zijn wij? De Vries Technies...
Over het energielabel Een energielabel geeft een inschatting van hoe energiezuinig een huis is. Sinds 2008 is het in Nederland een energielabel...
BTW op zonnepanelen terugvragen? Het Europese Hof heeft recent geoordeeld dat een particulier voor de btw als ondernemer wordt aangemerkt als hij de...

Vacture

Installatiebedrijf De Vries Technies Buro is per direct op zoek naar een:

 

Allround Installatiemonteur W en/of E

 

Wie zijn wij?

De Vries Technies Buro is een allround installatiebedrijf die werkt met een  deskundige aanpak waarin de opdrachtgever centraal staat. We zijn een solide onderneming die inspeelt op een leefomgeving waarin duurzame en schone energiebronnen een belangrijke rol spelen. Met 13 enthousiaste en betrouwbare collega’s streven wij ernaar een goed product af te leveren bij al onze klanten.

 

Functieomschrijving

Je draagt zorg voor de correcte uitvoering van lopende projecten. Je hebt ervaring in de installatie- en/of elektrotechniek.

 

Functie eisen

Als installatiemonteur houd je van installatietechniek. Met voorkeur ben je in het bezit van een MBO opleiding elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Ervaring in de installatiebranche is van belang. Je werkt netjes en zorgvuldig en beschikt over goede contactuele vaardigheden.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in afwisselend en uitdagend werk met een betrokken team. De Vries Technies Buro valt onder het klein metaal, je kunt dan ook rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao.

 

Nu jij!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over de functie? Stuur dan je motivatie en je CV vóór 9 april a.s. naar onderstaand adres of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op via: 0512 – 37 15 26. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

 

De Vries Technies Buro

Pyriet 27

9207 GK DRACHTEN

tel. 0512-371526

 

Diensten
Riolering en Hemelwaterafvoeren
Dak- en Zinkwerk
Water- en Gasleidingen
Elektrische installaties
Sanitaire installaties
Ventilatie- installaties
Verwarmingsinstallaties
Airconditioning en Koeling
Duurzame energietechnieken
Gerealiseerde projecten
Woning aan de amethist, Drachten
Sterk bedrijf, Gorredijk
Herenmode v/d Zee, Drachten
Damesmode v/d Zee, Drachten
Klunder, Drachten
Sijperda verhuur, Drachten
Bouwbedrijf Siderius, Earnewald
Sterk huis, Tjalleberd
Dierenziekenhuis de Toren, Drachten